Vládce noci

Akce 2011

  1. 11.12.2011 - sranda závod Vánoční kapřík
  2. 13.11.2011 Zámek Hluboká nad Vltavou
  3. 6.11.2011 - MVP Praha, Benny a Bernie Vládce noci
  4. 1.10.-2.10.2011 Špeciálna výstava KTD Kamenný Mlyn a Tibeťák CUP 2011
  5. 20.8.-21.8.2011 Bratislava, výlet lodí a Duodanube 2011
  6. 4.8.2011 návštěva z Holandska
  7. 31.7.2011 Výlety červenec - Kuklov, hrad Kašperk, Šumava
  8. 10.6.-12.6.2011 Volvosraz Trusalová - tibeťáci na Malé Fatře
  9. 3.6.-5.6.2011 Výlet na Slovensko - výstavy psů a Ranč na Striebornom jazere
  10. 10.4.2011 Úžasné fotky tibeťáků a rozkvetlých magnólií a Národní výstava psů v Ostravě
  11. 6.4.2011 oslava Irbis - 4.narozeniny

11.12.2011 - sranda závod Vánoční kapřík

Jako každým rokem se na našem cvičáku konal sranda závod Vánoční kapřík. I letos tak tomu bylo a disciplíny byly vskutku okouzlující, hlavně pro diváky.

naše parta   sobíci Aira a Brittany

Za náš tým se zúčastnila Věrka s Airou, která ukázala pravou povahu tibetské dogy. Ano ano, první překážka skočka se Aiře nazamlouval, tak proč by to měla dělat. Stačí, když to provede páníček za ní! To samé bylo u tunelu, Aira nahlídla do díry, koukla na diváky a pak vesele vycouvala z tunelu a Věrka musela prolézat. Diváci začali smíchy padat a to nebylo všechno.

Věrka v tunelu   Aira:

Přišlo áčko a to si Aira nemohla nechat ujít, brzda před začátkem, oblouk kolem a Věrka musela podlézat :-) Slalom mezi tácky s párkem zvládly holky v pohodě. No a pak nastalo přivolání kolem buřtíků. Aira přeci nebude běhat tak, jak si někdo pískne a tak velice pomalým a kličkovaným pohybem se dohrabala k místu, kde na ni Věrka v uvozovkách nasedla. Mělo se dojet na svém psovi k další zastávce a to tak, že během cesty se pes nesměl zpod nohou vzdálit. Krásné pózy Věrky na zádech naší Airy byly neskutečné. Aira koukala, proč musí něco takového provádět a Věrka ji tlačila, aby nahnala ztracený čas. Poslední sladkou tečkou bylo skákání v pytli, tak ani komentovat nemusím, fotka, kdy Aira kouká na paničku v pytli mluví za vše.

No tedy, to nemyslíš vážně?!   Skokanka Brittanka letí!!!!

Další soutěžní dvojici tvořil Peťa s Brittankou. Ha, chtěl být nejrychlejší, což se mu ze začátku docela dařilo. No a pak přišlo přivolání kolem párečků a tam už Brittany neodolala. Decentně sbírala voňavá nakrájená kolečka z tácků a na páníčka pěkně dlabala. Ztratili tak spoustu minut, které naháněli na posledních disciplínách.

Ty párečky jsou vynikající!!!   jedna podlézací

Soutěžilo celkem 21 dvojic a každá byla ta nejlepší. Na památku každý dostal medaili a vytáhl si číslo dárečku, který pak našel pod vánočním stromečkem. Aira dostala zabalený dárek a v něm pamlsky, na kterých byl obrázek tibetské dogy. Brittanka si vylosovala hračku párečky na špagátku a u nich byla i ňamka. Takže spokojenost na všech stranách.

Peťa a Brittany Věrka a Aira dárečky   kámoš Buddy

Hlavní cenu živého kapříka jsme sice nevyhráli, tak ho alespoň Brittany celou dobu okukovala. Občerstvení bylo výtečné, Agátin gulášek chutnal každému, spousta dobrůtek se také snědla a vše zdokumentovala naše dvorní fotografka Ilona. 

Celá fotogalerie z Vánočního kapříka je zde.

žebrání u cizích